Lépést tartunk a Világgal


A Webhosting, a hatékony weboldal készítés az adatáramlás és információcsere folyamatosan változó világának kihívásaira kínálunk egyedi igényeidhez alkalmazkodó megoldásokat.
Adatparkunk és szervereink technikai színvonala, szolgáltatásaink széles skálája, megfelelnek a legújabb igényeknek is. Jól tudjuk, hogy ügyfelünknek mit jelent vállalkozásuk, weboldaluk, e-mailük, legyen az akár személyes jellegű honlap, vagy jelentős profitot termelő web shop.

Növeljük versenyképességedet


Küldetésünk, hogy a vállalkozásod versenyképességét és sikerességét elősegítsük a piacon azáltal, hogy egy gyors és könnyen kezelhető weboldal, hosting és email szolgáltatást biztosítunk számodra. Ezáltal a vállalkozásod egyre több ügyfél számára válik elérhetővé és megerősödik a piaci helyzete.
Célunk, hogy ügyfeleink igényeit a legteljesebb mértékben kiszolgáljuk, beleértve az egyedi igényeket és az új megoldások alkalmazását is.

Hosszútávra tervezünk


Az alapoktól építjük fel az online megjelenésed és egyetlen döntő lépést sem hagyunk ki. Van egy elképzelésed és megtaláltad hozzá a megfelelő Domain nevet? Ha a Domain szabad, segítünk lefoglalni! Ha még nincs ötleted a legtalálóbb Domain nevet illetően, segítünk megtalálni azt.
Állunk rendelkezésre a legkedvezőbb tárhely kiválasztásában is, figyelembe véve az igényeidet. Ez a tárhely fokozatosan is megfeleltethető a változó igényeknek, a megfelelő tárhely csomag biztosításával. A stabil kezdet megteremtése után már hosszútávra tudunk együtt tervezni és fejleszteni.

Garantált szakértelem


Több mint 10 éves IT üzemeltetési és fejlesztési tapasztalattal rendelkezünk, ezért nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfeleink megfelelő információkkal való ellátására.
Sokéves tevékenységünk során segítettünk ügyfeleinknek elképzeléseiket, ötleteiket valóra váltani, ezáltal hatékonyabbá téve a rendszerüket és a vállalkozásuk sikeres működését.

Néhányan partnereink közül


© 2018 Adatpark. Minden jog fenntartva.