SSL Tanúsítvány

Különböző SSL Tanúsítványok minden igény kiszolgálása érdekében!

PositiveSSL

Az árak megjelenítéséért
kérjük

WildcardSSL

Az árak megjelenítéséért
kérjük

részletek

;

Digitális Tanúsítvány (SSL)


Az SSL (és a TLS) protokoll a webes titkosítás eszköze. A felhasználók és egy webszerver közötti kommunikáció az SSL segítségével tehető biztonságossá, segítségével megakadályozható a bizalmas adatok (pl. jelszavak, bankkártyaszámok) lehallgatása.
SSL titkosító kulcsot bárki generálhat és telepíthet a honlapjára, ami technikailag biztosítja is a megfelelő szintű titkosítást, azonban az ilyen nem hiteles forrásból származó, u.n. self-signed, azaz önkezűleg aláírt SSL tanúsítványok a legtöbb felhasználóban nem keltenek elég bizalmat, az elterjedt böngészőprogramok kiemelten figyelmeztetik a felhasználókat, hogy az SSL tanúsítvány érvénytelen, a kibocsátója nem ismert, nem megbízható.

Hiteles SSL/TLS tanúsítvány


A felhasználók egyre nagyobb része érzi úgy, hogy egy titkosítás nélküli oldalon nincsenek biztonságban a személyes adataik és inkább olyan szolgáltatót/kereskedőt választ, ahol megfelelő biztonsággal kezelik adatait. A nem hitelesített, self-signed SSL tanúsítványok hatására felugró biztonsági figyelmeztetésekkel pedig a felhasználók többsége nem tud mit kezdeni és szintén veszélyforrásként értékeli, ezért máshová, hitelesített szolgáltatóhoz/kereskedőhöz pártol.
Egy, az internetet értékesítési csatornának tekintő honlapüzemeltető nem engedheti meg magának, hogy ne használjon hiteles SSL tanúsítványt, sőt ma már a Facebook alkalmazásoktól is elvárt, hogy HTTPS protokollon, hiteles tanúsítvánnyal fussanak.

Hitelesítési szintek


Az SSL tanúsítványok 3 csoportba sorolhatók az érvényesítési eljárás során végzett ellenőrzés, az igénylővel szemben támasztott azonosítási követelmények szerint.
Domain ellenőrzés
A legegyszerűbb és ezért leggyorsabb és legolcsóbb hitelesítési folyamat. A tanúsítvány kibocsátó azt ellenőrzi, hogy az igénylő és a használni kívánt domain regisztrálója megegyezik-e. Egy, a domainhez kapcsolódó címre küldött email alapján kell igazolni a személyazonosságot. Jellemzően nem több 1 óránál az igénylés és a hiteles SSL cert megkapása közt eltelt idő.
Vállalati ellenőrzés
A domain jogos használatán kívül az igénylő céges adatait is ellenőrzi a kibocsátó, csak a céges papírok ellenőrzése után kerülhet kibocsátásra a tanúsítvány. A tanúsítvány a domainen kívül a cég adatait is hitelesen tartalmazza, így a felhasználók lekérdezhetik, hogy ki áll egy honlap mögött, amivel növelhető a weboldal irányába tanúsított bizalom. A hitelesítési folyamat a céges adatok alapos ellenőrzése miatt általában 2-3 munkanapot vesz igénybe.
EV – Kiterjesztett ellenőrzés
A legmagasabb szintű hitelesítés, nagyon szigorú az ellenőrzés folyamata, a cég azonosításán túl egy ott dolgozó kapcsolattartó hitelesítése is része a folyamatnak. Csak az EV tanúsítványokkal érhető el a modern böngészőprogramokban a zöld böngészősáv, mely a maximális biztonság jele. A hitelesítési folyamat 21 napot is igénybe vehet.

Honlapkészítés

Honlapkészítés cégeknek, magánszemélyeknek, kisvállalkozásoknak, utazási irodáknak, szállodáknak, panzióknak.

Miért válasszon minket

Minden egyes szolgáltatásunkat egyedileg optimalizáljuk a legjobb teljesítmény érdekében!

A cPanel a legnépszerűbb adminisztrációs felület, ahol minden szempontból könnyedén kezelheted a tárhelyed.

24 órás megfigyelés/ellenőrzés, zárható termek, zártláncú videó és egyéb fizikai biztonsági eszközök.

Minden tárhely csomagunk tartalmazza a napi automatikus biztonsági mentéseket.

A Softaculous telepítő lehetővé teszi, hogy alig pár kattintással létrehozz blogot, webshopot, vagy sokféle egyéb weboldalt.

Ügyfeleinknek tett vállalások

Állandó optimalizálás és fejlesztés, a magas teljesítmény fenntartása érdekében

Pénz-visszafizetési garancia

30 napos teljeskörű pénz-visszafizetési garancia! Ha nem vagy 100%-ig elégedett a termékkel

© 2018 Adatpark. Minden jog fenntartva.