;

Honlapkészítési koncepciónk


Az SSL tanúsítványok 3 csoportba sorolhatók az érvényesítési eljárás során végzett ellenőrzés, az igénylővel szemben támasztott azonosítási követelmények szerint.
Design - "A külső megfog, a belső megtart!” Éppen ezért kiemelt figyelmet fordítunk a megkapó és látványos designra a honlapkészítéskor!
Tökéletes működés - Különösen fontos a számunkra a honlapok hibamentes tökéletes működése, amit kiegészítünk kifejezetten Cégek részére kifejlesztett funkciókkal!
Marketing támogatás - Mindezt kombináljuk a marketing szemlélettel, mely lehetővé teszi, hogy a weboldalad Pénzt termeljen Neked!

Reszponzív weboldal


A reszponzív webdesign-t az utóbbi évek készülék dömpingje hívta életre. Pontosabban az internetezésre alkalmas készülékek, elsősorban mobiltelefonok, tabletek kijelző méreteinek sokszínűsége.
Egy olyan weboldal programozási megoldás, amely reagál az azt megjelenítő kijelző méretére. Alkalmazkodik ahhoz az eszközhöz amin nézik, így a grafikai tervet, a design-t megtartva kicsit másképp jelenik meg kis képernyőn és közepes méretű kijelzőn mint a megszokott nagy asztali monitorokon.

A Biztonság mindenek előtt!


Manapság egyre többször olvasni róla, hogy mennyire fontos a biztonság, és hogy komoly nemzetközi weboldalakat törnek fel hackerek.
Bizonyára Te sem szeretnéd, hogy a rosszul elkészített weboldalad miatt hackerek kéretlen leveleket küldjenek az nevedben, vagy felnőtt reklámokat helyezzenek el a weboldaladon, esetleg figyeljék a látogatottsági statisztikáid.
Az informatikai biztonság rendkívül fontos és a megkérdezett Cégvezetők 95%-a örült mikor bevezettük egyedülálló 3. szintű weboldalvédelmi rendszerünket, melynek segítségével hármas védelmi rendszert építettünk ki, így az általunk készített weboldalak feltörése szinte lehetetlen!

Domain regisztráció

Miért ajánlott a saját domain név? Mert komolyságot, megjegyezhetőséget és elérhetőséget biztosít tevékenysége számára.

Miért válasszon minket

Minden egyes szolgáltatásunkat egyedileg optimalizáljuk a legjobb teljesítmény érdekében!

A cPanel a legnépszerűbb adminisztrációs felület, ahol minden szempontból könnyedén kezelheted a tárhelyed.

24 órás megfigyelés/ellenőrzés, zárható termek, zártláncú videó és egyéb fizikai biztonsági eszközök.

Minden tárhely csomagunk tartalmazza a napi automatikus biztonsági mentéseket.

A Softaculous telepítő lehetővé teszi, hogy alig pár kattintással létrehozz blogot, webshopot, vagy sokféle egyéb weboldalt.

Ügyfeleinknek tett vállalások

Állandó optimalizálás és fejlesztés, a magas teljesítmény fenntartása érdekében

Pénz-visszafizetési garancia

30 napos teljeskörű pénz-visszafizetési garancia! Ha nem vagy 100%-ig elégedett a termékkel

© 2018 Adatpark. Minden jog fenntartva.